Passimon laitteet on tehty tuloksentekoon

Suomalaista puuta on jalostettu Passimo Oy:n valmistamilla laitteilla aina 1970-luvulta alkaen, jolloin ensimmäiset puutavarakuivaamot valmistuivat. Tänään yritys on tuotevalikoimaltaan Suomen kattavin mekaanisen puunjalostuksen laitetoimittaja. Asiakas saa yhdestä osoitteesta ratkaisut yksittäisistä kuljettimista alkaen aina nykyaikaiseen jatkojalostukseen ja pakatun tavaran lastauslaitteisiin saakka.

Alusta alkaen kantava voima on ollut intohimo puun jatkojalostuksen kehittämiseen. Passimo Oy tunnetaankin toimittamiensa laitteiden luotettavuudesta ja tuotantotehokkuudesta.

Yrityksen kehitys perustuu jatkuvaan tutkimukseen, tuotekehitykseen ja käytännön kokemukseen. Nykyaikaiset 3D CAD-suunnitteluohjelmat auttavat jo lähtötilanteessa esim. tuotantotilan layout-suunnittelussa. Pitkäaikaiset kumppanuudet asiakkaiden kanssa ovatkin mahdollistaneet useat ainutlaatuiset innovaatiot, joilla Suomen sahateollisuus jalostaa vihreän kullan maailmalle. Laitteita on toimitettu myös muualle Eurooppaan ja Etelä-Afrikkaan.

Rekisteröityjä tavaramerkkejä

PassCont® – kontinlastauslaitteet
PassDrop® – kostutusjärjestelmät
PassFinger® – sormijatkoslaitteet
PassPlane® – höyläämölaitteet
PassPress® – liimapalkkilaitteet
PassTimber® – puutavarakuivaamot